Hvid Tyl Fra Skulder Lange Ærmer brudekjolen gulvlange A-line Wedding dress Domstol Tog Custom made

Ny vare

På lager

kr679.09

Skriv på ønskelisten

Hvid Tyl Fra Skulder Lange Ærmer brudekjolen gulvlange A-line Wedding dress Domstol Tog Custom made

Custom Design:

Hvis du ikke kan finde en stil du kan lide i vores samling, vi kan gøre kjoler i eget design.Du kan sende os billeder mønstre, selv skitser af dit design af andre stilarter, du kan lide, og vi ville lave kopier af dine specifikationer.Når du er færdig vil vi tage detaljerede billeder og maile dem til dig til at tjekke dem advancely, så send klar kjoler til dig.Hvis du ikke er tilfreds, vil vi gøre ændre kjoler, indtil du er tilfreds med dem

Private Mærkningsordninger:

Vi kan placere din egen label på alle dine ordrer.Private latel er opkrævet extraly.

Betalingsmetode og betalingsfrist:

De betalingsmetoder vi accepterer omfatter, ,,Western Union,Money gram

Vi glæder os brudekjole, aftenkjole, prom kjole, brudepige kjole, blomst pige kjoler, mor kjole af bruden og andre bryllup tilbehør OEM-servic e .

Returret

Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os.Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at tjekke og sørg for, at kjolen har været gjort til standard størrelse eller brugerdefinerede mål, som du har angivet.Prøv på din kjole, så hurtigt som muligt uden at fjerne tags, ændre, eller vaske tøj.

Hvis du er ved at vende tilbage eller bytte kjoler, eller tilbehør, skal du sørge for de er i deres oprindelige tilstand - ubrugte, uvasket, uændret, ubeskadigede, rene, fri for støv og hår og med tags intakt og fastgjort.

Defekte, Beskadigede eller Mis-afsendte Varer

For information angående defekt, beskadiget eller forkert leveret varer, bedes du se vores ovenfor.

Dimensionering og Montering Spørgsmål

Som alle vore kjoler er håndsyede og skræddersyede, den færdige kjole kan variere fra omkring en (1) tomme enten i retning af den angivne målinger.For at sikre, at din konto vil stadig passe dig perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let.

1. Varen er ikke den størrelse, du har bestilt

Bør din vare størrelse afviger fra specifikationerne for din bestilling af mere end en tomme, opfordrer vi dig til at finde at finde en lokal skrædder og til at foretage justeringer, og vi vil med glæde refundere dig 100% af produktets pris på skrædderi og omkostninger.Hvis du vælger denne mulighed, skal du huske at anmode om en kvittering fra din skrædder som en kopi af det, skal gives, når der anmodes om godtgørelse.

2. Din vare er den størrelse du har bestilt, men ikke passer

Kjoler eller tøj, der ikke passer ordentligt, men passer til de specifikationer, du har bestilt, kan ikke returneres eller ombyttes.Som vores kjoler og tøj er lavet med ekstra stof i sømmene, kan du foretage mindre justeringer på en lokal skrædder, på din egen regning.

Bemærk venligst: hvis din ordre specifikationer, der adskiller sig for meget fra den endelige dimensionering anmodning, resizing kan ikke være muligt.

Farve Mismatch

Den din computer skærms indstillinger kan ændre farven på billeder, der vises på vores shop.Svag farve mismatch mellem farven på din vare, og den farve, der vises på skærmen, kan ikke betyde, at varen er defekt eller forkert afsendt.Men hvis du er sikker på, at du har modtaget varen i en forkert farve, bedes du kontakte Kundeservice for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Forsinkede Ordrer

Hvis et element ikke kan være afsendt af den tid, der oprindeligt er angivet, er Kundeservice vil give dig mulighed for at holde eller annullering af din ordre.Kunder, der har vare(r) er forfalden med mere end 10 dage kan vælge at annullere item(s) og få en fuld refundering, eller beholde item(s) og få 30% refusion ved levering.Kunder, der har vare(r) er forsinket med mere end 10 dage har mulighed for at annullere og få en fuld refundering, eller beholde den vare(r) uden omkostninger, bortset fra shipping gebyrer.

Hvis du modtager kjole tilfredshed , Bedes du anbefale min shop til dine venner.

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os, og vores feedback rating afspejler denne tilfredshed.

Håber for dig at modtage varen efter og kan give os en positiv feedback.Helt sikkert vi vil også give dig en positiv feedback!I tillæg til din positive feedback, vi håber du vil give os FEM STJERNER på alle de Detaljerede sælgerbedømmelser.

Elise brude er navnet på vores fabrik, har vi været i wedding dress linie i mere end 7 år (siden 2005).Vi gør engros-og detailvirksomhed, også OEM.Alle vores varer er af høj kvalitet!Vi garanterer kvalitet og service samt rentabilitet gøre dine drømme bryllup til virkelighed.

TLF.:+86 0512-69160380

Adresse: Room54 Pinghe vej Pingjiang kvarteret Suzhou city ,JiangSu-provinsen ,Kina

Tags: bruden kjole hvid, kjole wed, brudekjolen hvid, 2018 brudekjolen, Jeg DUI Brude, kjole med bane-tog, aixiangsha brudekjole, brude kjole rød, kapel, kjole wed.

Ærme Stil Almindelig
Ærme Længde(cm) Fuld
Mode Element Simpel
Silhuet A-LINJE
Kjoler Længde Gulv-Længde
Dekoration Læg
Back Design lynlås
Halsudskæring Stropløs
Mærke BFEGOING
Oprindelse KN(Oprindelse)
oprindelsessted Kina
Model-Nummer Custom made
Talje Naturlige
Med indbygget Bh Ja
Toget Retten Tog
Brudekjole Stof Tulle Netting
De Faktiske Billeder Ja
For Gravide Kvinder Ja
Element Type Kjoler Til Bryllup

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Hvid Tyl Fra Skulder Lange Ærmer brudekjolen gulvlange A-line Wedding dress Domstol Tog Custom made

Hvid Tyl Fra Skulder Lange Ærmer brudekjolen gulvlange A-line Wedding dress Domstol Tog Custom made

Relaterede varer

Sammenlign