Smukke Lange Kjole til Aften i 3D Blomster Delikat Perlebesat Prom Kjoler O - Hals, Ryg-Formel Part Kjoler Robe De Soiree

Ny vare

På lager

kr777.53

Skriv på ønskelisten

Anbefale Produkter

Foto Viser __________________________________

Størrelse Chart _____________________________________

Hvordan Man Måler ___________________ ____ ____

En perfekt-montering kjole starter med perfekt målinger.Før du bestiller et skræddersyet kjole fra os, vi på det kraftigste opfordre til at finde en lokal skrædder, der kan hjælpe dig med at måle præcist.Her viser vi dig, hvilke målinger, der er nødvendige, og hvordan korrekt at tage dem.Advarsel: at måle dig selv i hjemmet er vanskeligere end du tror!For de bedste resultater, skal du altid have dine målinger taget af en professionel lokal skrædder.

Forsendelse __________________________________________ 1).Angiv dine specielle ønsker (farve, pakker, er værdien af erklæringen, osv.) i den BEMÆRKNING, når du foretager betalingen.Behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage efter modtagelse af betaling. 2).Alle poster, som du bestiller, skal kun være leveret efter din betaling er modtaget ved den Tredje Part (Bank ) Vi sender varen til kunderne gennem Chinapostair, EMS, UPS, DHL, Fedex eller Air Mail, i henhold til de faktiske forhold . 3).Du vil få besked via e-mail med tracking nummer, når din pakke blive sendt ud.Leveringstiden skal, der er baseret på forskellige lande og regioner rundt om i verden. 4).Som om levering destinationer (din mailadresse), hvor kun DHL eller UPS er til rådighed, hvis det er det såkaldte fjerntliggende område ved DHL eller UPS, vil den ekstra gebyr skal betales af køber. 5).Vi skal ikke tage ansvar for nogen skibsfart ulykker, forsinkelser eller andre forhold, resultatet fra shipping luftfartsselskaber eller force majeure årsager. 6).For pakke glip af på den måde, at den destination, vi vil gøre vores bedste for at kontakte med den udtrykkelige virksomheden og opdatere de nyeste oplysninger til dig.Der kan dog være nogle forsinket svar på grund af tidsforskellen.

Retur&Refusion ____________________________________________ ** Hvis vi sender en forkert stil eller den forkerte farve, vi kunne refundere dig penge eller udskibe.Varer, der er beskadiget eller mangler komponenter, der ikke kan refunderes. ** Hvis de elementer, som ikke kan opfylde dine behov, kan vi også acceptere din returnering.Kurer service fragt skal betales af køber.Vende Tilbage Noter: 1. Hvis du har brug for nogle af de varer, der returneres, skal du sørge for at holde returnere varer og tilbehør intakt. 2. Du er nødt til at tage alle de nødvendige logistik omkostninger afkast.Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping med den rette emballage. 3. Før du returnerer varer, bedes du sørge for at du får vores (sælgers) returadresse.Brug venligst almindelige postvæsen til at sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP. 4. Hvis du har brug for hurtigere overførsel, skal du vælge forsendelse måde, du ønsker, og betale ekstra gebyr.Eller kontakt os på forhånd. 5. Det billede, som et resultat af fotografering tilstand muligvis har kromatisk aberration, hvis du ikke er sikker på, om farver,bedes du kontakte os, før du afgiver ordren. 6. Hvis varer, der er beskadiget i transit, så læs al dokumentation og emballage og kontakte os inden for 7 dage fra modtagelsen for afkast instruktioner.

Selle Lover ** Vi garanterer, at varerne er genstand for en streng kvalitetskontrol for at sikre, at de varer, du modtager, med god kvalitet.Alle elementer er professionelt pakket med stor omhu for at sikre en sikker levering. ** Hvis der er produktkvalitet, eller dele ufuldstændig, så længe du er i stand til at fremlægge de relevante forklarende materiale, vil vi give dig med retur service. ** Med at svare hver enkelt problem, som du har mødt i den korte tid ASAP, og gøre alt for at nå at løse dem ,gøre vores bedste for at lade hver kunde er tilfreds med vores produkter og service. ** At være helt ærlig med alt, hvad du ønsker at vide, ingen løgne mellem sælger og kunde.

Feedback ____________________________________________ ** dybt Vi håber, at du er tilfreds med dit køb fra os. ** Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut. ** Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.Hvis du ikke er tilfreds, er du velkommen til at lade os vide, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet for dig. ** Vores opgave er at gøre dine indkøb være en problemfri oplevelse.Tak!Håber Du Nyd Din Shopping!!

Tags: backless kjole sexet, k prom dress, nun prom dress, kjole, backless kjole sommer, mænd satin, kjole prom, kjole formel, robe kvinder, prom kjole az.

Dekoration Blonder
Lejlighed prom
Model-Nummer PD1-40342
Stof Type Tyl
Materiale Polyester
Halsudskæring O-Hals
Mærke YOUXI
Toget INGEN
De Faktiske Billeder Ja
Talje Naturlige
Med indbygget Bh Ja
Ærme Stil Almindelig
Element Type Prom Kjoler
Ærme Længde(cm) Halvdelen
Mode Element årgang
Kjoler Længde Gulv-Længde
Silhuet A-LINJE

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Smukke Lange Kjole til Aften i 3D Blomster Delikat Perlebesat Prom Kjoler O - Hals, Ryg-Formel Part Kjoler Robe De Soiree

Smukke Lange Kjole til Aften i 3D Blomster Delikat Perlebesat Prom Kjoler O - Hals, Ryg-Formel Part Kjoler Robe De Soiree

Relaterede varer

Sammenlign