Wireless Bluetooth Remote Control Portable 6-Key Infrared Learning Flying Mouse Remote Control 2.4G

Ny vare

På lager

kr31.59

Skriv på ønskelisten

Specifikationer:

Antal knapper: 22 knapper

Bluetooth-protokol: Bluetooth 4.2 protokol

Transmission distance (Bluetooth): ≤10 m (uden forhindringer rundt)

Fjernbetjeningen størrelse: cirka 148*42*18mm/5.83*1.65*0.71 i

Materiale: plastik + silikone

Shell farve: sort

Skærm: syre og alkohol-resistent

Arbejdstemperatur: 0~50°C

Batteri krav: AAA 1.5*2

Infrarød bølgelængde: 950±50nm

Infrarød bærefrekvens: 38.0 ą 0,5 KHz

Bluetooth bærefrekvens: 2,400 GHz ~ 2,4835 GHz

Fjernbetjening kontrol afstand: L≤10 M (infrarød)

- Tasten load levetid: ≥ 500.000 gange

Standby strømforbrug: micro-niveau

Maskinen strømforbrug: igangværende

Mikrofonens følsomhed: følsomhed -42 ± 3dB

Mikrofon signal-til-støj-forhold: ikke mindre end 58dB

Audio output: mono, 16K sample rate, 16bit præcision audio-udgang

Audio transmission: ingen unormal transmission af lyd, ingen åbenlyse indblanding, tab af data, klipning, etc.

Signal (Bluetooth): fjernbetjeningen opfylder kommunikation transmission afstand krav og er i overensstemmelse med Bluetooth-BQB godkendelse.

Stemme (Bluetooth): tale software anerkendelse på ≥90% (punktum), i tilfælde af forstyrrelser: talegenkendelse sats ≥85% (sætning) (kræver bekræftelse og set-top-boks og software normal status)

Forbindelsen svar (Bluetooth): ≤200ms, her henvises der til den almindelige internetforbindelse.

Andre Bluetooth-enhed effekter: host-end-matchede drivere ikke påvirker den oprindelige Bluetooth-universel enhed støtte, såsom Bluetooth-headset, lyd (HSP, HFP, A2DP, etc.), Bluetooth-tastatur, Bluetooth mus, spil, tablet osv.

Packing Liste:

1 * fjernbetjening (batterier er ikke inkluderet)

Bullet Punkter:

1、Flere Formål: 2,4 G infrarød læring stemme fjernbetjeningen kan styre tv-frit, som er forskellig fra den traditionelle, som er kontrollerbare til værten, hvad du skal gøre, er at flytte markøren.Fjernbetjeningen er ikke blot et væld remote, men det er også en air mus med en følsom trådløse markøren, og venstre og højre knapper på fjernbetjeningen gør det til en rigtig mus.

2、Avanceret Teknologi: Denne fjernbetjening funktioner 2.4 GH frekvenshop-teknologi til trådløst high-speed transmission, stærk, hurtig respons!De komfortabelt greb på fjernbetjeningen gør det nemt og helt variere fra den traditionelle infrarøde fjernbetjening, hvilket gør fjernbetjeningen i sig selv kan anvendes nemmere og mere komplet.

3、Bred Anvendelse: fjernbetjeningen er udstyret med en speciel USB-modtager og den standard USB-port protokollen, som understøtter forskellige USB-værter og bliver kompatibel med alle typer af Android-systemer og set-top bokse, herunder computere, Tv, set-top bokse, spillekonsoller, spillere og andre produkter!Fjernbetjeningen er et perfekt alternativ til USB-tastatur og mus, der understøtter Android Smart-TV, IPTV, netværk set-top box, Mini PC, Android TV Box, HTPC, CBS.

4、Udsøgt Udseende: strukturen af kanterne på knappen funktioner den ekstra vandtæt væg.Når knappen er samlet, det er ikke let at bruge knappen hul i gummi tilfælde, hvor fingeren er spændte; overfladen af knappen hul er lavet af silikone, så der ikke er hul i overfladen af hele silikone-knappen.

5、Belægning Fordel: Den flade fjernbetjening er flad og fast, der er ingen ridser, pletter, synke, fald og skader.Og remote control funktioner den trykte kredsløb er alle modstandsdygtige over for korrosion, som ikke har nogen fører, fører, spor af lodde, ingen lodning, spor af desoldering og fortinning.Fjernbetjeningen har den ledende lim materiale, som indeholder silica gel råvarer (ikke pulver), ingen irriterende lugt.

Funktioner:

1. Coated overflade: overflade i fjernbetjeningen er flade og fast, der er ingen ridser, pletter, synke, falde ned og skade.

2. Kredsløb produktion: Den trykte kredsløb er alle anti-korrosion, som har ingen flyvende linjer, spor af lodde, spor af desoldering, og tinning.

3. Ledende lim materiale: fjernbetjeningen har silica gel råvarer (ikke pulver), ingen irriterende lugt.

4. Knappen gør: kant struktur knappen er tilføjet med den vandtætte væg.Efter at knappen er samlet, den knap hul i gummi shell er ikke nemt at blive brugt, når fingeren er spændte; knappen for at overfladen er lavet af silikone, plast, således at hele silikone knap overflade har ikke brudt huller.For at sikre, at den eksterne kontrol er ren og pæn i lang tid.

5. Metaldome: Alle knapperne på fjernbetjeningen har den Metal dome-knappen, og dens levetid er mindst 500,000 gange.Antallet af træk-knap-når man trykker på tests er ≥300.000 gange.

Tags: 4-kanals 2, 4 g fjernbetjening quadcopter kamera, fjernbetjening tv android mus, IR-Lære, 2, 4 g fjernbetjening instruktioner, remote hindbær mus, lær fjernbetjeningen universal, 2, 4 g remote control app, remote aire mus, ir lære fjernbetjeningen, moderne led-mus.

Trådløs Kommunikation IR
Model-Nummer -
Pakke No
Mærke Rondaful
Frekvens 433 MHz
Bruger TV

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Wireless Bluetooth Remote Control Portable 6-Key Infrared Learning Flying Mouse Remote Control 2.4G

Wireless Bluetooth Remote Control Portable 6-Key Infrared Learning Flying Mouse Remote Control 2.4G

Relaterede varer

Sammenlign