Hjem Tandblegning Kit, LED Lys, 35% carbamidperoxid, Tre 5ml Tandblegning Gels, Mobiltelefon Opladning

Ny vare

På lager

kr162.80

Skriv på ønskelisten

Sundhedspleje Tænder Hvide Veganer Tænder Zero Peroxid Hvidtekalk Enhed Bærbare LED Lys Tandblegning Kit, Ikke-Følsomme

SMART TANDBLEGNING LED LYS

16 Lyse LED-pærer med koldt blåt lys for tandblegning behandling, kabel kan bruges med iPhone, Andr oi d, Type-C og USB, ingen batterier brug for .U se det hvor som helst, når som helst.

Tandblegning Gel Pen

FDA og CE Godkendt tænder whitening pen gel med aluminium shell bleger dine tænder med det samme.Den procentdel normalt bruger 35% carbamidperoxid tandblegning gel.Bløde børster vil beskytte dine tænder mod skader og også kan holde de daglige brug volumn det samme.Hvis du har brug for andre koncentrationer og ingredienser, kan du kontakte os direkte

Element Navn

Tandblegning LED Kit

Indhold

1x Tandblegning Lys

3x 2 ml Tænder Whitening Pen

1x-brugervejledning 1x Skygge guide

Leveringstid

1 - 3 dage, for små, for, 1 2 -2 0 dage for OEM orden

Emballage

Luksus Gaveæske

Forsendelse Metode

DHL, UPS, FedEx, luftfragt, søfragt

Certifikater

CE,CPSR.BPA Fri.RoHS.Nå

Behandling Tid

16 Minutter

Vores Fordel s

1 .Hurtig Produktion

2 .Produkter, der er certificeret af FDA & CE & CPSR

3. Professionel R&D team 4. Certificeret kvalitetskontrol system

Mad-Grade Silikone Passer

FDA Godkendt Elastisk mad-grade silikone passer til din mund komfortabelt.Ikke at Bekymre dig for Giftigt Materiale og sætte det ind i din mund, for skinnende hvide tænder uden tøven.Enkel, let og frie hænder.

IPX Vandtæt

Kan rengøring mundstykket direkte under vand, vil ikke let i stykker hvis det er tilsluttet med vand inaccidently.Men vær ikke synke ned i vandet i lang tid.

32-LED trådløse Tandblegning munden skuffe Lys.INTET BEHOV for batterier eller ekstra mobiltelefon.Der er en power bank indersiden af lys for opladning.Programmeret 15 Minutter Timer.For en bedre tandblegning effekt, anbefales det at bruge det i 15 minutter hver gang.Lyset vil blive slukket automatisk efter 15 minutter for at minde dig om arbejdstid.

Hvordan Man Bruger

1. Skyl talerør og din mund før brug.

2. Kigger i spejlet eller mobiltelefon til at sammenligne dine tænder med skygge guide papir til at registrere, hvilken fase du er i.

3. Twist tænder whitening pen, indtil gelen strømme til børste.Påfør gel jævnt på dine tænder, både øvre og nedre.Må ikke børste for meget gel, mere gel vil ikke give dig en hurtigere;ult.Hver gang bruge omkring 0,5 ml-0.7 ml.Undgå at anvende gel direkte på dit tyggegummi eller indersiden af dine læber!det vil skabe en brændende fældning Det er ikke noget at være bange om som den brændende fældning vil gå væk inden for 24 timer.Bare sørg for at skylle med vand.

4. sæt mundstykket i munden og bide i det, og derefter tænde lyset.Tag dybe indåndinger inden behandling for at reducere spyt produktion. (Overdreven mængde af spyt vil udvande de gel, koncentration.)

5. Blegning enheden vil slukke automatisk efter 15 minutter under blåt lys-tilstand(10 minutter under blå&rød-tilstand).Tag den ud, skyl den mundstykke og din mund med vand og sammenligne dine tænder med skygge vejledning til papir igen for at se, hvor mange trin du har forbedret. 6.Må ikke spise eller drikke andet end vand i 30 minutter, efter du er færdig med at treament

Bemærk venligst Farve og størrelse forskel: på grund af den skærmopløsning, belysning effekt og måling fejl,realobjects kan være lidt forskellige billeder, håber på din forståelse.Takket være en masse, Vi vil gøre vores bedste for at skibet ud din pakke.At yde høj kvalitet og god service er missionen for vores virksomhed.Hvis du har nogen problemer, når du modtager pakken, bedes du kommunikere med os for at finde en bedre løsning end at åbne en tvist.Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine krav.Tjek venligst pakken før du har underskrevet for det.Hvis du finder det i stykker, kan du refuseit og kontakte os.

Betaling QIWI, Web Money, Visa, MasterCard, Western Union, Maestro-betalingskort, Boleto og bank transfer valgfri for nylig, Mere betaling, der vil være tilgængelig på Verde.dk i fremtiden.

Fragt for At beskytte både købere og sælgere, vil det tage omkring 24 timer for Verde.dk til at bekræfte betalingen.Efter kontrol, alle elementer vil blive sendt ud inden for 3 dage, men så hurtigt som muligt; du bedes Venligst bekræfte din ORDRE-ADRESSE er KORREKT,eller vil du tage ansvar for eventuelle gebyrer, der er forårsaget af den forkerte adresse.Gratis forsendelse til de fleste emner, men i visse lande skal du måske betale lidt ekstra forsendelses omkostninger.Generelt, leveringstiden er 20-60 dage.Hvis du har brug for hurtigere forsendelse, bedes du kontakte os på forhånd.

Feedback Hvis du er tilfreds med vores produkter, og vi håber, du vil lade os POSITIV FEEDBACK med 5 STJERNER.Mellemtiden, vil vi også forlader dig positiv feedback til dig.Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter eller for eventuelle problemer, bedes du kontakte os inden de forlader 1-3 -ars neutral eller negativ feedback.Vi vil svare dig inden for 24 timer, og hjælpe dig med at løse problemer.

Tags: dental instrument tandlæge, dental kridtning, paintless dent reparation, scaler tip, tandblegning kit aus, dental værktøj, lanbena maske, gel uv, home wear, indretning hjem.

Ingrediens 35% Brintoverilte tænder kridtning strimler
Behandling tid 16 Minutter
Vores Fordele 3 3.\Professionel R&D team
Vores Fordele 1 1\Hurtig Produktion
Emballage Luksus Gaveæske
Vores Fordele 4 4. Certificeret kvalitetskontrol system
Navn Tandblegning Kit
Element Navn Tandblegning LED Kit
Indhold 3 1x Brugervejledning
Type Tandblegning
peroxid 3 stk 35%CP Peroxid
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering FDA,CE -, MUSKEL-OG SKELETBESVÆR
Vores Fordele 2 2\2. Produkter, der er certificeret af FDA & CE & CPSR
Størrelse Moderate
Indhold 2 3x 2 ml Tænder Whitening Pen
Indhold 1 1x Tandblegning Lys
Model-Nummer Tandblegning Kit
NETTO VÆGT 90g
Certifikater CE,FDA,.CPSR.BPA Fri. RoHS. Nå
Anvendelse Tandblegning
Indhold 4 1x Skygge guide

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Hjem Tandblegning Kit, LED Lys, 35% carbamidperoxid, Tre 5ml Tandblegning Gels, Mobiltelefon Opladning

Hjem Tandblegning Kit, LED Lys, 35% carbamidperoxid, Tre 5ml Tandblegning Gels, Mobiltelefon Opladning

Relaterede varer

Sammenlign